koffieboon zonder achtergrond

Jan de Koffieman

‘Puur Genieten..’

Instant beans cups grounded Coffee
photo-of-spilled-coffee-beans-977878
Slow Coffee

Wat zoek je?

Canigó Koffie
Novell Koffie
Achterhoek Koffie
Xprso Koffie Pads
Eetbare koffiebekers
Cadeaupakketten

De Koffie Winkel
van Jan

Nieuw in ons assortiment!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

coffe_maker_bar_icon-icons.com

Koffiebonen

hoopje koffiebonen

Ontdek ons aanbod van heerlijke melanges. Ga je voor de 500 gr. zakken van Canigó Coffee of voor 250 gr. zakken biologische koffie van Novell. Laat je verleiden door de lekkerste koffies met een krachtige body & heerlijk romig van smaak. 

Snelfiltermaling

Snelfilter koffie

Go Slow & Enjoy!

Verantwoord genieten van de lekkerste biologische koffie van Novell. Of je nu voor cupjes, bonen of snelfiltermaling kiest, je bent verzekerd van een perfect kopje koffie. Bekijk de diverse snelfilter blends en maak nu je eigen ‘slow’ kopje koffie!

Afbreekbare koffiecupjes

Koffiecapsules

Ristretto compostable capsules organic premium coffee

Good Taste, Zero Waste!

Naast dat onze koffiecupjes 100% biologisch afbreekbaar zijn, kun je ook heerlijk genieten van de lekkere biologische koffie. Geschikt voor je Nespresso® machine en zo help je een handje mee aan een schoner milieu.

ESE Koffie Pads

ese pods

Easy Serving Espresso

De koffiebonen worden na de branding direct gemalen en verpakt in deze pads. Door de ‘single serve’ verpakking komt er geen zuurstof bij de koffie en blijven alle aroma’s en smaken behouden. Zo kun je genieten van een heerlijke espresso, lungo of cappuccino.

coffee_drink_cup

Eetbare Koffie-to-go Beker

ese pods

Eetbare Koffie-to-go Beker

De nieuwe generatie wegwerp koffie-to-go bekers. Het leuke is dat je, net als bij een ijsje, het kopje kunt opeten nadat je van je koffie, thee of warme choco hebt genoten. Zo zijn ze 100% biologisch afbreekbaar aangezien de papieren houder ook volledig composteerbaar is.

Over de Koffieman

Jan zijn aanpak is toegewijd en persoonlijk. Door te luisteren, te reageren en samen concepten en oplossingen op maat te bedenken probeert Jan goed aan te voelen wat de behoefte is in de koffiemarkt.

Samenwerken met de beste partners om goede maar vooral lekkere koffie te melangeren en afgestemd op de unieke behoeften van de consument, is heel belangrijk.

Ervaring genoeg in de ‘pocket’ om op grote schaal te leveren en klein genoeg om wendbaar en experimenteel te zijn, dat is waar het bedrijf ‘Jan de Koffieman’ inmiddels naar is uitgegroeid.

NIEUW – SMART KOFFIES

Bij Jan ontstond het idee om net als in de thee-markt, koffie met smaken te ontwikkelen. Dit is vrij nieuw en onbekend in de koffiemarkt. En wij zijn dan ook trots om onze Smart Koffies te introduceren. Ontwikkeld door een innovatieve methode hebben deze mooie, rijke instant koffies een eigen smaak door toegevoegde natuurlijke plantenextracten zoals bijvoorbeeld ginseng, artisjok, olijf of de lemon/rozemarijn. Iedere smaak is ontworpen met eigen, speciale fysieke en mentale voordelen.

Match your Mood & Mindset!

Regular black instant coffee