El Canigó – Pyrenees  España

 

Jan Geerts

Jan
de Koffieman

?
1976

 Start in Canada

Jan Geerts, de oprichter van Canigó Coffee, erft de innovatieve genen van zijn vader en begint zijn carrière met het ontwikkelen van oplossingen voor de distributie in retail en logistiek wereldwijd. 

?
2005-2009

Uitzicht op de Canigó

Jan woont in Noord-Spanje en is klaar voor een nieuwe uitdaging. Terwijl hij in eigen tuin, met uitzicht op de Spaans-Catalaanse berg Canigó, aan zijn koffie nipt, vindt hij inspiratie. Hij zo zet hij zijn eerste stap in de koffie business. 

?
2016

Het eerste bakkie is bedacht

Op zoek naar iets wat er nog niet was, gaat Jan op zoek naar koffie met iets extra’s. Er is natuurlijk kruidenthee of thee met bijzondere extracten, maar zoiets moet toch ook met koffie kunnen… het idee is geboren!

2018

Canigó Coffee is geboren

Jan ontwikkelt een schitterend product: een fijne oploskoffie gemengd met plantenextracten, voor een natuurlijke opkikker van lichaam en geest!

2021

Jan de Koffieman in Corona tijd

Als Corona uitbreekt in december 2019 heeft niemand nog geen idee wat voor impact dat heeft op de hele wereld. Van koffieleuten met z’n allen op kantoor naar koffiegenieter thuis achter de laptop. Jan denkt weer mee en vindt diverse lekkere koffies voor ieder wat wils! Zo wordt hij nu bijna dagelijks Jan de Koffieman genoemd, een betere switch kan er dus niet gemaakt worden.
Zelf drinkt Jan zijn koffie zwart, zijn favoriet is een heerlijke, rijke espresso.

0