Plan een Koffie Proeverij

service@canigocoffee.com

Voor vragen bel naar:

085 – 620 90 55

Meer informatie? Mail naar:

info@canigocoffee.com

Vraag maar raak!

Hoe heb je gehoord over ons?

Ik ga akkoord

1 + 15 =

Veelgestelde Vragen

Is jullie koffie 100% biologisch?

Voor 100% biologische koffie ben je bij  Novell aan het goede adres. Alle koffie van Novell is biologisch dus zonder gebruik van chemische pesticiden en herbiciden. Dit geldt voor zowel de koffiecupjes, koffiebonen en snelfiltermaling. Al onze andere koffie op de site is Fairtrade and UTZ gecertificeerd.

Zijn jullie cupjes geschikt voor mijn koffiemachine?

De koffiecupjes van Novell zijn geschikt voor een Nespresso® koffiemachine. Andere merken koffiemachine’s ontworpen voor koffiecupjes zijn niet door ons getest.

Over Nespresso®
Wij gebruiken de naam van Nespresso®, daarom is het belangrijk te melden dat Nespresso® niet een merk van ons is maar van een derde partij. Nespresso® is een geregistreerd handelsmerk van Nestlé S.A. en staat geheel los van Canigó Coffee B.V.

Kan ik bij jullie zonder account bestellen?

Uiteraard is het mogelijk bij ons een bestelling te plaatsen zonder een eigen account aan te maken. Echter is het voor een volgende bestelling natuurlijk veel handiger dat jouw gegevens al bekend zijn. Wij zullen met zorg omgaan met jouw persoonlijke gegevens. Voor meer informatie hierover verwijzen wij je naar onze Privacy Policy. In het menu hierboven kun je een account aanmaken in Mijn Canigó.

Waar kan ik mijn bestelling inzien?

Wanneer je een bestelling hebt afgerond en je betaling was succesvol dan ontvang je een bevestiging op het emailadres wat je hebt ingevuld. Op de orderbevestiging staat je ordernummer en kun je precies zien wat je hebt besteld. Heb je geen orderbevestiging ontvangen check dan eerst je spam box. Nog steeds niets stuur ons dan een mail op  shop@canigocoffee.com zodat we je een nieuwe orderbevestiging kunnen mailen.

Ik heb geen orderbevestiging per mail ontvangen?

Oeps.. dan is er waarschijnlijk iets niet goed gegaan. Na het afronden van je bestelling en betalingsbevestiging, behoor je een automatische orderbevestiging te ontvangen op het emailadres wat je tijdens je bestelling hebt opgegeven. Check zeker nog even je spam box want wellicht is het daarin terecht gekomen. Is dat ook niet het geval neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar shop@canigocoffee.com  
Vergeet niet om een ordernummer erbij te vermelden als je deze hebt ontvangen.

Wanneer kan ik mijn koffie verwachten?

Wij versturen je pakket via PostNL met een track & trace code. Je kunt via deze code je pakket volgen zodat je weet wanneer je het thuis kunt verwachten. Normaal gesproken kun je je pakket binnen 1-2 werkdagen verwachten. In deze Corona tijd kan het erg druk zijn bij PostNL en kan je bestelling vertraging oplopen naar 3-4 werkdagen. Heb je vragen over de verzending stuur ons dan een mail op shop@canigocoffee.com.

 

 

Wat te doen als mijn pakket beschadigd is aangekomen?

Als je je bestelling hebt ontvangen maar helaas beschadigd is aangekomen, stuur ons dan direct binnen 24 uur een email met daarin je bestelnummer, omschrijving van de schade, een foto van het pakket met daarop de schade zichtbaar. We zullen dan binnen 10 werkdagen contact met je opnemen. Stuur je email naar  service@canigocoffee.com

 

In which countries do you deliver?

For now we deliver only in The Netherlands. However if you live in one of the European countries* below, send us an email with your order** and we will organize your delivery. If you live in another country than mentioned below, send an email with your order & request for delivery and we will get in touch with you. Send your email to shop@canigocoffee.com

*   Belgium, Germany, Luxembourg, France, Italy, Spain
** Only valid for orders over €50

0